logo

Buitenverlichting

Sfeervolle & praktische verlichting

Buitenverlichting kent vele mogelijkheden. Zo is er functionele buitenverlichting om bijvoorbeeld uw voordeur of tuinpaden te verlichten, maar kunt u ook kiezen voor sfeervolle buitenverlichting voor uw tuin of terras. Bij De Licht Bedenkers in Rotterdam vindt u een uitgebreide collectie buitenverlichting, van buitenlampen tot complete tuinverlichting. Vindt u het moeilijk om de juiste buitenverlichting te kiezen? Geen probleem, onze lichtarchitecten geven u graag deskundig advies.

Buitenverlichting in diverse stijlen, soorten en maten

LED buitenverlichting

Binnen onze collectie vindt u ook duurzame en energiezuinige LED buitenverlichting. De LED lampen voor buiten hebben een zeer laag energieverbruik en zijn verkrijgbaar in stijlvolle modellen.

Design buitenverlichting

Binnen ons assortiment heeft u de keuze uit design buitenverlichting van merken als Bega, Modular, Royal Botania, Studio Italia DesignVibia en Nautic.

Bezoek de showroom in Rotterdam

Bent u op zoek naar de juiste buitenverlichting? Laat u dan inspireren en adviseren in onze showroom in Rotterdam. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of te bellen naar 010 - 226 00 19.

Aanvullende informatie