Tuinverlichting

Verlichting voor uw tuin of terras

Met de juiste tuinverlichting geeft u uw tuin of terras extra sfeer en heeft u voldoende praktisch licht waar dat nodig is. Bij De Licht Bedenkers in Rotterdam vindt u een complete collectie tuinverlichting, van lantaarn tot sokkellamp. Of u nu op zoek bent naar tuinverlichting om uw tuinpad te verlichten of dat u sfeervolle verlichting zoekt voor uw terras, bij ons vindt u de tuinverlichting die u zoekt. Heeft u moeite met het kiezen van de juiste tuinverlichting? Geen probleem, onze ervaren lichtarchitecten geven u graag een deskundig advies.

Bij ons vindt u complete tuinverlichting, van A tot Z

LED tuinverlichting

Bent u op zoek naar duurzame en energiezuinige LED tuinverlichting? Wij hebben in ons assortiment LED lampen voor buiten met een zeer laag energieverbruik.

Design tuinverlichting

Ook voor design tuinverlichting kunt u bij ons terecht. Bij ons heeft u de keuze uit design tuinverlichting van merken als Bega, Modular, Royal Botania, Studio Italia, Nautic en Vibia.

Bezoek de showroom in Rotterdam

Bent u op zoek naar de juiste tuinverlichting? Laat u dan inspireren en adviseren in onze showroom in Rotterdam. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of te bellen naar 010 - 226 00 19.