logo

Inbouwspots

Spotjes in het plafond

Inbouwspots zijn uitermate geschikt als basisverlichting in uw interieur. Spotjes in het plafond gebruiken weinig ruimte en geven altijd voldoende licht. Wanneer u de inbouwspots met een dimmer combineert dan kunt u de sfeer in de ruimte gemakkelijk aanpassen.

Dimbare inbouwspots voor iedere ruimte

De juiste inbouwspots

Bij het kiezen van de juiste inbouwspots dient u rekening te houden met de maximale inbouwdiepte, de ruimte en het energieverbruik en de ruimte. Voor inbouwspots in de badkamer heeft u vanwege het vocht immers andere spots nodig dan voor inbouwspots in de woonkamer. De lichtarchitecten van De Licht Bedenkers adviseren u graag welke inbouwspots passen bij uw wensen. Bij ons vindt u inbouwspots in diverse soorten en maten, waaronder LED inbouwspots en halogeen inbouwspots.

Design inbouwspots

Binnen ons assortiment spotverlichting heeft u de keuze uit design inbouwspots van merken als Artemide, Disegnoluce, Flos, Occhio, tossB, Brick in the Wall en White Line.

Bezoek de showroom in Rotterdam

Bent u op zoek naar inbouwspots? Laat u dan inspireren en adviseren in onze showroom in Rotterdam. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of te bellen naar 010 - 226 00 19.