logo

Louis Poulsen lampen

Lampen met een stijlvol design

Louis Poulsen produceert en ontwikkelt lampen met een zeer eenvoudig en discreet ontwerp, uitermate geschikt voor alle soorten interieurstijlen. De Louis Poulsen lampen blijven dankzij hun unieke ontwerpen zelfs na jaren nog hun aantrekkingskracht houden.

Louis Poulsen's verlichting filosofie: Functie, Comfort en Sfeer

Louis Poulsen’s lichtfilosofie

Louis Poulsen's verlichting filosofie is gebaseerd op drie elementen: functie, comfort en sfeer. Elk van deze aspecten zijn van vitaal belang voor verlichting. Samen bieden zij de basis voor onze unieke en comfortabele verlichtingsoplossingen.

Dealer Louis Poulsen lampen

Lampenspeciaalzaak De Licht Bedenkers te Rotterdam is officieel dealer van Louis Poulsen lampen. Bij ons kunt u terecht voor de collectie Louis Poulsen lampen, waaronder hanglampen, vloerlampen, plafondlampen, wandlampen en tafellampen.

Bezoek de showroom in Rotterdam

Bent u op zoek naar een Louis Poulsen lamp? Laat u dan inspireren en adviseren in onze showroom in Rotterdam. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of te bellen naar: 010 - 226 00 19.

Van modern tot klassiek

Een diversiteit aan lampen

Bij ons in de winkel of bij u thuis

Laat een lichtplan opstellen!

Verlichting op maat

Projectverlichting

Inbouwspots en opbouwspots

Spotjes