logo

Een lichtplan laten maken door onze lichtarchitecten

Het opstellen van een lichtplan

Verlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw interieur. Lampen uitzoeken wordt dan ook vaak als moeilijkste punt van de inrichting beschouwd. Om te bepalen wat voor soort lampen er moeten komen in uw huis, tuin, kantoor, restaurant of elders, is het verstandig om vooraf een lichtplan te maken. Onze lichtarchitecten helpen u graag bij het opstellen van een lichtplan.

Het beste verlichtingsplan

Bij het opstellen van een verlichtingsplan spelen de interieurstijl, uw budget en de functionaliteit van de verlichting een grote rol. Heeft u in een bepaalde ruimte behoefte aan functioneel licht dan is bijvoorbeeld een leeslamp geschikt. Wilt u sfeerverlichting dan kiest u voor bijvoorbeeld een mooie tafellamp. Daarnaast is het belangrijk om de basisverlichting te bepalen voor het basislicht in uw interieur, zoals inbouwspots of opbouwspots.

Lichtadvies bij ons of bij u thuis

Wilt u een lichtplan laten maken voor uw huis, tuin of kantoor? Onze ervaren lichtarchitecten geven u graag lichtadvies bij ons in de winkel of bij u thuis. Maak een afspraak met onze lichtarchitecten door onderstaand formulier in te vullen of te bellen naar 010 - 226 00 19.

Van modern tot klassiek

Een diversiteit aan lampen

Inbouwspots en opbouwspots

Spotjes

Contactgegevens

Goudsesingel 51 & 53
3031 EE Rotterdam

010-2260019
info@lichtbedenkers.nl

Showroom

Stel hier direct uw vraag