logo

Studio Italia Design lampen

State of the art verlichting

Studio Italia Design is sinds 1950 een van de belangrijkste ontwerpers en producenten van moderne verlichting. De Studio Italia Design verlichting wordt vervaardigd volgens de hoogste design normen en kwaliteit. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de fijnste materialen zoals handgeblazen glas gecombineerd met roestvrij staal, messing en aluminium accenten. De Studio Italia Design lampen zijn creaties die een ideale mix van kwaliteit, vorm, functie en state-of-the-art technologie vertegenwoordigen.

Made in Italy

Dealer Studio Italia Designlampen

Lampenwinkel De Licht Bedenkers te Rotterdam is officieel dealer van Studio Italia Design lampen. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreide collectie Studio Italia Design lampen, waaronder hanglampen, tafellampen, plafondlampen, vloerlampen, wandlampen en buitenverlichting.

Bezoek de showroom in Rotterdam

Bent u op zoek naar een Studio Italia Design lamp? Laat u dan inspireren en adviseren in onze showroom in Rotterdam. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of te bellen naar 010 - 226 00 19.

Sfeervolle & praktische verlichting

Buitenverlichting

Bij ons in de winkel of bij u thuis

Laat een lichtplan opstellen!

Van modern tot klassiek

Een diversiteit aan lampen

Verlichting op maat

Projectverlichting