logo

Cini & Nils lampen

Design verlichting met moderne, elegante uitstraling

Het ontwerpduo Mario Melocchi en Franco Bettonica hebben sinds de oprichting van Cini & Nils in 1969 een verscheidenheid aan producten ontwikkeld, waaronder een bar, tafel en bureau collectie. Tegen het einde van de jaren zeventig richtten zij zich op een nieuw gebied: design verlichting. Sindsdien worden er moderne lampen met een elegante uitstraling op de markt gebracht, waarbij er tijdens het ontwerp veel aandacht wordt besteed aan details, hoogwaardige materialen en een nauwkeurige afwerking.

De moderne lampen worden ontworpen met oog voor detail

Dealer Cini & Nils lampen

Lampenspeciaalzaak De Licht Bedenkers te Rotterdam is officieel dealer van Cini & Nils lampen. Bij ons kunt u terecht voor de collectie Cini & Nils lampen, waaronder hanglampen, plafondlampen, vloerlampen, wandlampen en tafellampen.

Bezoek de showroom in Rotterdam

Bent u op zoek naar een Cini & Nils lamp? Laat u dan inspireren en adviseren in onze showroom in Rotterdam. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of te bellen naar 010 - 226 00 19.

Bij ons in de winkel of bij u thuis

Laat een lichtplan opstellen!

Sfeervolle & praktische verlichting

Buitenverlichting

Van modern tot klassiek

Een diversiteit aan lampen

Verlichting op maat

Projectverlichting