logo

Lampenzaak De Licht Bedenkers

Uw lampenspeciaalzaak, centraal gelegen in het hart van Rotterdam

Met meer dan 30 jaar ervaring in verlichting hebben Vincent Lorje en Edward Kraan in 2012 lampenzaak De Licht Bedenkers B.V. opgericht. De lampenspeciaalzaak is gevestigd aan de Goudsesingel 51-53 te Rotterdam en biedt een grote collectie lampen van de mooiste merken met advies van ervaren lichtarchitecten.

Uitgebreide collectie lampen

Binnen de collectie lampen vindt u onder andere hanglampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen in uiteenlopende stijlen. Ook voor spots en LED verlichting kunt u bij ons terecht.

Bekijk onze collectie lampen

Lichtplan

Verlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw interieur. Lampen uitzoeken wordt dan ook vaak als het moeilijkste punt beschouwd voor de inrichting. Onze lichtarchitecten helpen u graag bij het opstellen van een lichtplan. Wilt u een lichtplan laten maken voor uw huis, tuin of kantoor?

Maak direct een afspraak

De laatste trends en ontwikkelingen

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in verlichting. Bij ons bent u dus gegarandeerd op het juiste adres wanneer u op zoek bent naar trendy lampen.

Het juiste adres wanneer u op zoek bent naar lampen van kwaliteit!

Eigen montagedienst

De Licht Bedenkers staan voor kwaliteit. Daarom hebben wij een eigen montagedienst voor montage en reparatie van gekochte lampen. Onze monteurs bevestigen alle lampen probleemloos bij u thuis of op kantoor.

Bezoek de showroom in Rotterdam

Bent u op zoek naar lampen? Laat u dan inspireren en adviseren in onze showroom in Rotterdam. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of te bellen naar 010 - 226 00 19.

De Licht Bedenkers B.V. in het kort

  • Moderne en overzichtelijke lampenzaak
  • Betaald parkeren, maar genoeg plek rondom ons pand
  • Eigen montagedienst voor montage en reparatie van gekochte lampen
  • Wij hebben geen geschiedenis en willen alleen vooruit!
  • Up-to-date van trends & ontwikkelingen